Fra startups til etablerte spillbedrifter – entrepenørskap og prosjektfinansiering

"Vil du realisere dine drømmer men er usikker på hvordan du skal gå frem? Sitter du på et fantastisk konsept men mangler finansiering til å gjennomføre prosjektet? Hør bedriftsledere fortelle deres historier om veien fra startups til etablerte spillbedrifter. Få tips og innblikk i hvordan Norges største offentlige investeringsfond, inkubatorer og private venture-fond tenker når de evaluerer prosjekter og selskaper for investering."
 
Den Norske Dataforeningen arragnerer 3. juni et arrangement for alle som er interesserte i spill industrien, samt. software-entrepenører som trenger finansiering til sine ideer. For mer informasjon om agenda, foredragsholdere og påmeling:
This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

1 Response to Fra startups til etablerte spillbedrifter – entrepenørskap og prosjektfinansiering

  1. Laura Marie Cruz says:

    Dyyyrt >.<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.