MSDN Live Oslo, Norway

Da er det snart tid for MSDN Live igjen, arrangert av Microsoft Norge. Dagens marked går så det suser, og MSDN Live gir deg en virkelig effektiv og enkel mulighet til å følge med på noen av de viktigste produktene Microsoft har å by på.

Årest program kommer til å bli knallstekt, med bl.a sesjoner om Windows 7, C# 4.0, WPF 4.0, ASP.NET 4, Silverlight 3 og Visual Studio 2010( ++ )! Så, om du er interessert i å bli oppdatert med dagens hotteste verktøy av noen virklig dyktige foredragsholdere, meld deg på MSND Live her www.microsoft.no/live.

Agendaen finner du her:
http://www.microsoft.com/norge/msdn_technet_live/agenda.aspx

This entry was posted in Technology. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.